Reporteri.net në rrjetet sociale

Showbiz

Adelina tregon arsyen pse është kthyer në Kosovë

Publikuar

më:

Këngëtarja Adelina Ismaili ka treguar edhe zyrtarisht do të jetë në Kosovë në dy – tri vitet e ardhshme.


Këtë ajo e ka konfirmuar në një intervistë për NIN në Klan Kosova, ku ajo ka folur për të ardhmen e saj në muzikë por edhe arsyen e këtij rikthimi në Kosovë.

Por, cila është arsyeja e rikthimit të saj?

“Është Vali. Ai do të jetë i angazhuar në një projekt për dy tri vitet e ardhshme dhe kemi vendosur që të jetojmë këtu. Do ta shfrytëzojë këtë gjë edhe për ndonjë projekt artistik”, ka thënë Adelina.

Kujtojmë që Adelina ka nëntë vite që nuk jeton në Kosovë dhe jeton në Zvicër.

Ajo është martuar atje me Val Krasniqin me të cilin ka edhe një djalë që e ka pagëzuar me emrin Uliks.

 

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]