A është i pasur Julian Assange?

Julian Assange shumë shpejt mund të ekstradohet nga Britania e Madhe. Por sa është pasuria e Julian Assange, derisa largimi i tij nga Londra mund të jetë çështje ‘orësh ose ditësh’.


Themeluesi i cili ende është në krye të ËikiLeaks u përball me probleme financiare për shkak të pengesave nga SHBA.

Sipas revistës ‘Spear’ Assange ka një pasuri prej 400.000 dollarësh.

Të enjten e kësaj jave, Assange u arrestua me forcë.

Ai është deklaruar ‘i pafajshëm’ për akuzën e vitit 2012 për mos paraqitje në Gjykatë.

SHBA dhe Suedia po kërkojnë ekstradimin e tij.