Aksident i frikshëm mes 15 makinash në SHBA, disa të lënduar

Disa viktima janë shënuar si shkak i një aksidenti të frikshëm rrugor, në të cilin janë përfshirë  11 makina dhe  4 furgona, të ndodhur pak kilometra nga Denver, në Kolorado (SHBA).


Numri ekzakt i personave të përfshirë në aksident ende nuk dihet. Policia ka shpjeguar se aksidenti është provokuar nga një traktor, i cili më pas është përplasur me të gjithë shpejtësinë  tij kundër një makine të ndaluar në trafikuar, si shkak i një aksidenti tjetër.