India djeg trupat e të vdekurve nga koronavirusi

Vdekjet e shumta në ditët e fundit nga koronavirusi në Indi kanë detyruar autoritetet të krijojnë hapësira krematoriumi, ku do djegin trupat e familjarëve të vdekur.


Vala e dytë e koronavirusit e ka bllokuar tërësisht sistemin shëndetësor të Indisë, duke stërmbushur spitalet dhe hapësirat e trajtimit të pacientëve.

Mungesa e oksigjenit dhe shtretërve është rritur jashtëzakonisht shumë.

Ditë më parë, brenda 24 orëve, India ka regjistruar një milion të infektuar, derisa të martën u regjistruan 323.144 të infektuar.

Që nga fillimi i pandemisë, ky shtet ka regjistruar mbi 192 mijë të vdekur, njofton BBC.