Ishte live në një intervistë, shihni reagimin e kryeministres kur Islanda u godit nga një tërmet

Kryeministrja e Islandës u ndërpre nga një tërmet ndërsa ishte në një intervistë të martën, por arriti të menaxhojë situatën dhe të përfundojë përgjigjen e saj.


Sipas mediave të huaja, Katrin Jakobsdottir po diskutonte ndikimin e pandemisë në turizëm kur shtëpia e saj filloi të dridhej, duke e befasuar dukshëm udhëheqësen islandeze.

“O zot, tërmet”, tha ajo. “Më falni, sapo ra një tërmet tani. Uau”.

 

Por Jakobsdottir u kthye shpejt për të folur për çështjen në fjalë, duke shtuar: “Epo kjo është Islanda” duke vazhduar përgjigjen e saj ndaj pyetjes.

“Po unë jam shumë mirë, shtëpia është akoma e fortë, kështu që nuk ka shqetësime”, shtoi ajo më vonë.