Izraeli heq mbajtjen e maskave, hap të gjitha shkollat në vend

Ministria e Punëve të Jashtme e Izraelit nëpërmjet një postimi në faqen e tyre në Facebook ka njoftuar së maskat nuk janë më të obliguara të mbahen. Tutje në njoftim thuhet se të gjitha shkollat janë hapur në tërë vendin.


“Maskat nuk janë më të kërkuara jashtë, të gjithë shkollat përgjatë Izraelit janë hapur”, thuhet në postimin e MPJ-së së Izraelit.

Kujtojmë që Izraeli është vendi më i suksesshëm në aksesin për vaksina dhe fushata e vaksinimit në shtetin izraelit është marrë si shembull.

E duket se Izraeli tashmë po i kthehet normalitetit të para pandemisë.