Mbesa publikon disa foto të rralla të Titos

Regjisorja e teatrit jo rrallë e përmend në rrjetet shoqërore gjyshin e saj, kryetarin e Jugosllavisë, shkruajnë mediet kroate.


Sasa Broz, mbesë e Josip Broz Titos, e ka shënuar përvjetorin e vdekjes së gjyshit në Facebook, duke postuar fotografi nga albumi i saj privat.

Josip Broz Tito ka vdekur më 4 maj të vitit 1980 në Lubjanë, kur Sasa ishte vetëm 11 vjeçe, ndërsa kjo regjisore e teatrit jo rrallë e përmend në rrjetet shoqërore gjyshin e saj, kryetarin e Jugosllavisë.

“‘Lëreni vogelushëm të qetë, le të bëjë çfarë të dojë’… Faleminderit për këtë, dhe edhe më tej do të bëj sipas t’imes”, ka shkruar ajo në publikimin në Facebook.