Në kontejner me fekale dhe minj të ngordhur, prova e fundit e ushtarit britanik për t’u futur në Gardën Elitare

Një video tronditëse u shfaq në internet ku shihet se si duket iniciativa e ushtarit britanik për t’u bërë pjesë e Gardës Elitare të Mbretëreshës, ku përndryshe kanë shërbyer edhe Princi William dhe Harry.


Ushtari lakuriq u detyrua të futej në një fuçi të mbushur me fekale të kuajve dhe minj të ngordhur për të kaluar provën e fundit të futjes në këtë njësi elitare të ushtrisë së Mbretërisë së Bashkuar, transmeton Reporteri.net.

Në pamje shihet se sa u përpoq ai të mos vjellë nga pamja që e kishte përpara.

Më pas, një ushtar e spërkati me ujë të ftohtë me anë të një zorre.

Dyshohet se ndodhi në oborrin e kazermave Eastbridge afër Hyde Park, jo larg Pallatit Buckingham, në prag të paradës së kalitjes.

Dyshohet se gjithçka ndodhi në oborrin e kazermave Eastbridge afër Hyde Park, jo larg Pallatit Buckingham.

Ndaj të gjithë autorëve të  këtij incidenti janë marrë masa disiplinore dhe u është ndaluar shpërndarja e videos në mediat sociale. /Reporteri.net