Nëna xhelat, e hodhi beben e saj në mbeturina: I kam 4 fëmijë të tjerë, dhe nuk kisha para ta rrisja edhe atë

Një nënë, 29 vjeçare që lindi një fëmijë në apartamentin e saj në Tajlandë të mërkurën e kaluar, është kapur nga kamerat e sigurisë, duke e hedhur beben e saj të nesërmën në një kontenjer mbeturinash.


Një nënë e pesë fëmijëve e hodhi fëmijën e saj të porsalindur në një kontenjer mbeturinash, duke e sjellë atë aty me një motoçikletë, vetëm një ditë pas lindjes.

Ajo u kap në kamerat e sigurisë duke e hedhur një qese të zezë pranë një deponime mbeturinash afër një zone industriale, pranë rrugës, përcjell reporteri.net.

Para se të largohej, nëna u pa duke shikuar mbrapa nëse po e shihte dikush.

Një banor vendas kaloi aty afër në atë moment, por duket se nuk e vërejti fëmijën.

Ajo më pas u largua nga vendi i ngjarjes, me fëmijën e saj shtatëvjeçar të ulur para saj në motor.

Fëmija u la në kazan plehrash për katër orë në nxehtësi dhe zhurmë para se një fëmijë të vinte aty për të mbledhur mbeturinat.

Ai vuri re fëmijën dhe njoftoi menjëherë policinë dhe shpëtuesit, të cilët nxituan për ta dërguar në spital.

I porsalinduri ishte i mbështjellë me një peshqir me rroba dhe akoma kishte bashkangjitur kordonin e tij kërthizor.

Autoritetet gjetën nënën e re që vuante nga lindja, duke ngërçur dhe duke gjakderdhur tepër.

Policia pastaj e dërgoi atë në spitalin e Sampranit.

Nëna, e cila ka katër fëmijë të tjerë, pranoi të braktisë fëmijën e saj duke pretenduar se ajo nuk kishte para të mjaftueshme për të rritur një fëmijë tjetër.

“Burri im është një shofer në një krahinë tjetër. Ai fiton vetëm 10,000 baht në muaj, i cili nuk mjafton për të rritur një familje të madhe. Nuk doja ta vrisja. E lash atje dhe shpresoja që dikush ta gjejë dhe të kujdeset për të. Unë kam qenë e shqetësuar se dikush do të më shohë kështu që u largova shpejt. Më vjen keq për atë që kam bërë”, tha ajo. /reporteri.net