“Shtëpia e horrorrit”, fëmijët falin prindërit për tortura

Fëmijët e një çifti në Kaliforni i kanë falur prindërit për vitet eë torturës dhe urisë pasi prindërit u dënuan me burgim të përjetshëm.


Fëmijët e Davidit dhe Louise Turpin thanë në gjykatë se ende e donin nënën dhe babanë e tyre pavarësisht të gjitha abuzimeve.

Çifti u arrestua në janar 2018, kur vajza e tyre 17 vjeçe u arratis nga shtëpia e ndyrë në Perris.

Turpins u deklaruan fajtorë për abuzimin e të gjithë fëmijëve, me përjashtim të një 13 vjeçari, për të paktën nëntë vjet.

Ata pritet të kalojnë pjesën tjetër të jetës së tyre pas hekurave, deri në 25 vjet, kur i lind e drejta për lirimin me kusht

Çifti qau pasi dëgjuan deklarata të ndikimit të viktimave nga katër fëmijët e tyre në seancën e së premtes.

“I dua shumë të dy prindërit e mi”, tha një fëmijë me fjalë të lexuara nga vëllai i saj.

“Edhe pse nuk mund të ketë qenë mënyra më e mirë për të na rritur, unë jam i kënaqur që ata e bënë sepse më bëri mua personi që jam sot”.