Treni del nga binarët, mbi 100 perona të lënduar

Së paku 5 persona kanë humbur jetën ndërsa më shumë se 100 të tjerë janë lënduar kur në Bangladesh një tren i udhëtarëve ka rrëshqitur nga binarët. Frikohet se numri i viktimave do të jetë më i madh, pasi dy vagonë kanë rënën në një kanal.


Së paku pesë persona kanë vdekur dhe mbi 100 të tjerë janë lënduar kur një tren në Bangladesh ka dalë nga binarët.

“Frikohet se numri i viktimave mund të jetë më i madh, pasi dy vagonë kanë rënë në kanal”, ka thënë zyrtari i policisë Mohammad Shahjalal.

Në vagonë mund të ketë më shumë trupa të udhëtarëve të aksidentuar, transmeton Reuters.

Treni, i cili ka udhëtuar nga qyteti lindor Sileta kah kryeqyteti Dhaka ka rrëshqitur nga binarët derisa e kalonte urën.