Trump kundër lajmeve të rreme: S’është sozia, kjo është Melanie

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka mohuar të ketë qenë në Alabama me sozinë e gruas së tij, siç raportuan disa nga mediat botërore.


Trump pretendon se fotografitë e gruas së tij janë ndryshuar për t’u dukur se me të ishte sozia e saj gjatë një vizite javën e kaluar në Alabama, për të parë nga afër dëmet e shkaktuara nga tornado.

Emisioni televiziv i preferuar i Trump, Fox and Friends, sot, pas një segmenti të transmetuar në “View” të ABC-së, raportoi gjithashtu për “teorinë e sozisë”.

Por, Trump tha se bëhet fjalë për lajme të rreme, përkatësisht, se fotografia është ndryshuar dhe se autorët e lajmeve të rreme me kalimin e kohës po bëhen “gjithnjë e më negativë”.

Emisioni televiziv i preferuar i Trump, Fox and Friends, sot, pas një segmenti të transmetuar në “View” të ABC-së, raportoi gjithashtu për “teorinë e sozisë”.

Por, Trump tha se bëhet fjalë për lajme të rreme, përkatësisht, se fotografia është ndryshuar dhe se autorët e lajmeve të rreme me kalimin e kohës po bëhen “gjithnjë e më negativë”. /Reporteri.net/.