Ushtria e Azerbajxhanit pëson humbje të mëdha nga armenët

Luftimet vazhdojnë përgjatë vijës së kontaktit midis forcave të armatosura të Armenisë dhe Azerbajxhanit.


Televizioni shtetëror i Armenisë ka lëshuar pamjet e ku shihen humbjet e ushtrisë së Azerbejxhanit si në mjete ushtarake dhe në njerëz.

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka reaguar lidhur me sulmin e Armenisë ndaj Azerbajxhanit tha se populli turk ndodhet pranë vëllezërve azerbajxhanas.

“Duke i shtuar edhe një të ri sulmeve kundër Azerbaxhanit, Armenia tregoi edhe njëherë se është kërcënimi më i madh i paqes dhe qetësisë në rajon. Populli turk ashtu si gjithmonë edhe sot ndodhet pranë vëllezërve azerbajxhanas me të gjitha mundësitë e tij”, tha Erdoğan në llogarinë e tij në Twitter.