Vrasësja e tmerrshme meksikane, ua pi gjakun dhe bën seks me kufomat

Meksika njihet si vendi i bandave të rrezikshme të drogës.


Përveç meshkujve, pjesë e këtyre grupve të rrezikshme janë bërë edhe femrat. Këto të fundit duket se janë më mizore se vetë meshkujt në vrasje.

Një nga vajzat e quajtur Juana, rreth 20 vjeçe, me flokët e kuq dhe ndryshe nga vajzat moshatare, i ka hyrë rrugës së krimit.

Juana ka filmuar madje edhe me mitraloz në dorë. Megjithëse mund të ketë një fytyrë të pafajshme, Juana është në të vërtetë një nga gratë më të rrezikshme në botë, një vrasëse e ftohtë që të pi gjakun, shkruan “The Sun”.

Juana është ajo e cila njihet nga komuniteti vendor, për shkak se ka vrarë 5 burra dhe më pas pinte gjakun e tyre të ngrohtë para se të bënte seks me trupat e tyre të dekompozuar.

Juana, e njohur si Le Peque ose “e vogla” është pjesë e grupimeve kriminale të karteleve famëkeqe meksikane , të cilat kanë parë 115,000 njerëz të vdesin midis 2008-2018.