Reporteri.net në rrjetet sociale

Lifestyle

Cilat janë tri shenjat më të turpshme të horoskopit?

Publikuar

më:

Të qenurit i turpshëm, shpesh keqinterpretohet si mendjemadhësi tek të tjerët, edhe pse kjo nuk ka asnjë lidhje me të vërtetën. Ne ju prezantojmë me 3 shenjat më të turpshme të zodiakut, që duhet të tregoni kujdes të mos i vini në siklet.


Virgjëresha
Njihen si jashtëzakonisht shumë të turpshëm. Megjithatë, duhet ta dini se janë praktikë dhe observues. Ata i kushtojnë vëmendje gjithçkaje që ndodh përreth, e ndonëse nuk flasin, dijeni se po dëgjojnë.

Gaforrja
Janë miqtë e ngushtë ideal, por jo romanca perfekte. Kjo, vetëm për shkak të natyrës së tyre të turpshme. Nuk do ta kuptoni dot nëse ju pëlqen apo jo, derisa të vendosni kontakt të vazhdueshëm.

Peshqit
Shenjë pozitive, romantik dhe tërheqës. Por, janë shumë të turpshëm. Nëse dhe ju vetë jeni natyrë e turpshme, nuk do të ekzistojë mundësia e lidhjes me këtë shenjë. Nëse jeni natyrë sociale, mjafton t’i përshëndesësh dhe ata do të përpiqen të tregojnë sa munden për veten.

 

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]