Reporteri.net në rrjetet sociale

Showbiz

Daut Haradinaj dhe Lola: Puthje pasionante për ditëlindje

Publikuar

më:

Deputeti  i Kuvendit të Kosovës, Daut Haradinaj po feston sot ditëlindjen e 40-të.

Gruaja e tij, Lola, gjatë ditës ka shpërndarë postime ku ia ka uruar burrit ditëlindjen, ndërsa sonte në darkën e ditëlindjes, cifti duken të dashuruar dhe shkëmbejnë puthje pasionante.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]