Reporteri.net në rrjetet sociale

Nacionale

Duket e pabesueshme, por Putin ka vizituar Kosovën

Publikuar

më:

Mund të ju duket e pabesueshme, por udhëheqësi i Rusisë dhe një nga kundërshtarët më të mëdhenjë të Pavarisë së Kosovës, Vladimir Putin ka vizituar Kosovën.


Ishte vera e vitit 2001, dy vite pasi ishin larguar ushtarët serbë kur Putin kishte zbritur në Kosovë, në atë kohë ai kishte vizituar trupat ruse të cilët kishin uzurpuar Aeroportin e Prishtinës.

Gjatë vizitës së tij, nga Kosova Putin kishte bërë thirrje për izolimin e “Terroristëve”, duke mbrojtur sovranitetin e Serbisë.

Tani kur Kosova është e pavarur, Putin mund ta shoh vetëm në ëndërr viziten në Kosovë.

Ndërkohë viteve të fundit organizatat e ndryshme, kanë alarmuar shpesh për ndikimin rusë në Ballkan por edhe në Kosovë

 

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]