×
Tech&Auto
Tech&Auto
Elon Musk, pavarësisht nga të gjitha polemikat që e rrethojnë, është një gjeni dhe një biznesmen i vërtetë. Për më tepër, ai...
15:43 | 18 Qershor 2019

© Reporteri (R Media L.L.C.), 2019-2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Linku i lajmit u kopjua!