Reporteri.net në rrjetet sociale

Lajme

Foto e paparë e Ismet Beqirit me Ibrahim Rugovën, por e veçanta krejt diku tjetër

Publikuar

më:

Një fotografi e publikuar në rrjetet sociale, ku shihet ish presidenti Ibrahim Rugova,dhe Ismet Beqiri, është bërë virale në Facebook, shkaku i formës së veshjes së ish kryetarit të Prishtinës.


Beqiri në këtë foto shihet të ketë veshur një kostum, që duket se i ka huazuar dikujt që ka parametra tjerë të gjatësisë krahasuar me të, shkruan gazetametro.net.

Dikush që ka postuar këtë foto, ka thënë se ai kostum që e kishte veshur Beqiri, do t’i binin të mëdha edhe Edi Ramës. /gazetametro.net

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]