Reporteri.net në rrjetet sociale

Nacionale

Kadaj-Bujupi përjashtohet nga seanca për shkak të pyetjeve për komandant Lekën

Publikuar

më:

Gjyqtari Beqir Kalludra ka urdhëruar që deputetja Donika Kadaj-Bujupi të largohet nga seanca për shkak të pyetjeve ndaj dëshmitarit Nuredin Ibishi.


Ajo i tha dëshmitarit Ibishi se ka marrë dekoratë në kohën kur ka qenë polic i njësisë sepciale kur janë torturuar shqiptarët.

Nuredin Ibishi deri në vitin 1990 ka qenë polic i MPB të ish-Jugosllavisë.

Ai mandatin e kaluar ka qenë deputet nga radhët e LDK-së ndërsa gjatë kohës së luftës ka qenë komandant i UÇK-së në Zonën Operative të Llapit.

Katër deputetët e VV-së Donika Kadaj-Bujupi, Albin Kurti, Faton Topalli dhe Albulena Haxhiu akuzohen për hedhjen e gazit lotsjellës në seancën e Kuvendit të Kosovës.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]