Reporteri.net në rrjetet sociale

Lifestyle

Gjysmën e fytyrës e ka lyer më pudër 5 euro dhe tjetrën më 70 euro, gjeni dallimin?

Në vend se të shpenzojnë para për pudra të shtrenjta, një pjesë e madhe e femrave vendosin të blejnë kopjen...

More Posts

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]