Reporteri.net në rrjetet sociale

Tech & Shkencë

Internet falas për tërë botën

Elon Musk, vizionari i cili krijoi PayPal, automobilat Tesla, SpaceX, dhe synon t’i ndërtojë “Qytetet Solare” (Solar Cities), tashmë e...

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]