Reporteri.net në rrjetet sociale

Lifestyle

Kjo video i ka emocionuar 50 milionë njerëz, shikojeni përse

Publikuar

më:

Vajzat po shikonin film atë natë, dhe papritmas u ngritën dhe vendosën të u trgojnë të gjithëve se sa e donë njëra tjetrën, ka thënë nëna e tyre, Betani.

Nënë e katërnjakeve nga Kandaja e postoi në Facebook videon, e cila u shikua më shumë se 51 milionë herë.

“Kjo është e mrekullueshme. Sa bukur të shohësh duke pritur me durim të përqafojnë njëra tjetrën duke i rrahur shpinën”, ka komentuar një përdoruese e rrjetit social.

“Nuk mund të jetë më ëmbël se kështu”, ka thënë një komentuese tjetër.

“Kjo video bën që zemra të më këndojë”, u shpreh një tjetër.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]