Reporteri.net në rrjetet sociale

Sport

Kosova e 86-ta, Shqipëria e 81-ta në ranglistën botërore të basketbollit

Publikuar

më:

Kosova është ngjitur për 10 vende në ranglistën botërore të basketbollit, dhe tani renditet si e 86-ta, në ranglistën më të re të publikuar sot nga FIBA, pas përfundimit të ndeshjeve të rrethit të parë të kualifikimeve evropiane për Kupën e Botës “Kina 2019”.

Në ranglistën e publikuar muaj më parë, Kosova renditej si e 96-ta, transmeton Express.

Ndërkohë, Shqipëria renditen e 81-ta në ranglistën botërore të basketbollit.

Ranglistës i prin SHBA-ja, e ndjekur nga Spanja në vendin e dytë dhe Serbia në vendin e tretë.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]