Reporteri.net në rrjetet sociale

Nacionale

Kosova pati shumë të këqija, Ramush Haradinaj ia shtoi edhe disa

Publikuar

më:

Anëtari i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës, Rexhep Qosja, ka folur për zhvillimet në vend.
Qosja ka thënë për “Epoka e re” se në institucionet e Kosovës janë përmbysur drejtësia, e vërteta dhe etika.

Ai ka theksuar se institucionet politike e shtetërore të Kosovës janë të zhytura në korrupsion.

Qosja thotë se prej se Kosova është bërë shtet i lirë e më vete, më 17 shkurt 2008, ka pasur disa kryetarë e kryetare të shtetit, disa kryetarë të Kuvendit dhe disa kryeministra, por, shtetarë, prijës, nuk ka pasur.

Qosja ka kritikuar edhe kryeministrin Ramush Haradinaj për rritjen e pagës.

Sipas tij, Haradinaj u bë kryeministër në një kohë kur në Kosovë janë mbledhur shumë të këqija e shumë dëshpërime, e ky, sipas Qosjes, ia shtoi edhe vetë disa të këqija të reja e shumë dëshpërime Kosovës.

Qosja ka thënë se Akademia e Kosovës duhet të nxirret sa më parë prej thonjve të një klani partiak.

 

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]