Reporteri.net në rrjetet sociale

Sport

Ku do të transmetohet dhe kur do të nisë meçi i boksierit Robin Krasniqi?

Publikuar

më:

Robin Haxhi Krasniqi sonte do të kthehet në ring pas gati një viti dhe do të kërkojë fitore, pasi humbjes së pësuar në meçin eliminator për titull bote nga veterani Arthur Abraham.

Kundërshtari i Krasniqit është polaku Bartolomiej Grafka, ndaj të cilit Kransiqi konsiderohet favorit, nëse shikohet bilanci në karrierë dhe forma në meçet e fundit.

Të drejtat televizive për transmetimin e meKu do të transmetohet dhe kur do të nisë meçi i boksierit Robin Krasniqitit Krasniqi – Grafka, për Kosovë dhe Shqipëri, i ka fituar Digitalb. Meçi i boksierit nga Juniku do të transmetohet në kanalin Supersport 2.

Sfida pritet të fillojë rreth orës 23:00.

Meçi do të zhvillohet në Gjermani në Erdgas Arena, Halle an der Saale, në Sachsen – Anhalt.

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]