Reporteri.net në rrjetet sociale

Nacionale

Lajm i mirë për Hashim Thaçin e Fatmir Sejdiun, do të marrin rroga të përjetshme

Publikuar

më:

Komisioni parlamentar për Legjislacion me 6 vota për dhe 2 kundër ka miratuar në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Presidentin e Kosovës.
Projektligji i ri e heq kufizimin prej 5 vjet për benificione.

Pra, nëse ky ligj kalon në Kuvendin e Kosovës, atëherë benifitet e presidentit të Kosovës janë në kohë të pakufizuar.

Gjatë kësaj mbledhjeje, deputetja Albulena Haxhiu tregoi se do ta dërgojë në Agjencinë Kundër Korrupsion vendimin e qeverisë për rritje pagash.

Haxhiu përveç në AKK, tha se Vetëvendosja do ta çojë këtë vendim edhe në Gjykatën Kushtetuese.

Të njëjtën gjë Haxhiu e kishte thënë edhe në seancën e Kuvendit në dhjetor të vitit 2017.

Haxhiu përveç në AKK, tha se Vetëvendosja do ta çojë këtë vendim edhe në Gjykatën Kushtetuese.

Të njëjtën gjë Haxhiu e kishte thënë edhe në seancën e Kuvendit në dhjetor të vitit 2017.

 

Reporteri.net ne FB

Të gjitha materialet në këtë portal janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Reporteri.net. © Copyright: 2017 Reporteri.net | Adresa: Sheshi "Nëna Terezë" – Kompleksi Avalla, Prishtinë. Email: [email protected]; [email protected]