​Dëgjohen të shtëna në Zubin Potok, policia thyen barrikadën

Të shtëna të vazhdueshme të armëve të zjarrit po dëgjohen në Zubin Potok dhe rrethinë.


Krisma janë dëgjuar edhe në fshatrat Varage dhe Zupc ku janë tubuar qytetarët.

Mësohet se policia ka arritur të thyej barrikadën dhe të vazhdojë në drejtim të Mitrovicës së bashku me të arrestuarit.

Ndërsa më parë u raportua se qindra qytetarë serbë kanë bllokuar kanë bllokuar magjistralen drejt Mitrovicës si dhe rrugë tl tjera duke krijuar barrikada dhe si pasojë ua kanë pamundësuar policisë transportimin e të arrestuarve. /Reporteri.net