22 kosovarë bllokohen në Aeroportin e Shkupit

Rreth 32 shqiptarë, shtetas të Republikës së Shqipërisë dhe 22 shqiptarë, shtetas të Republikës së Kosovës janë bllokuar në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit.


Siç mëson Alsat, personat e bllokuar janë kthyer nga Katari, përderisa Shqipëria dhe Kosova kanë mbyllur kufijtë për shkak të pandemisë së virusit korona.

Kjo ishte një nga masat që janë ndërmarrë gjatë këtyre ditëve për të parandaluar përhapjen e coronavirusit.