Aksioni i policisë, Prokurori dhe Policia dalin në konferencë për media

Prokurori i Shtetit dhe Policia e Kosovës do të mbajnë sot konferencë për media lidhur me aksionin i cili është duke u zhvilluar.


Konferenca do të mbahet sot në ora 13:30.

Kështu u bë e ditur përmes një njoftimi nga Prokuroria e Shtetit.

“Pjesëmarrës në këtë konferencë do të jenë nga Prokurori i Shtetit dhe Policia e Kosovës. Konferenca do të mbahet nga ora 13:30, në objektin e Prokurorit të Shtetit, kati i tretë, salla e takimeve të KPK-së, duke respektuar masat për parandalimin e përhapjes së virusit Covid-19”, thuhet në njoftim.