Aktivisti Arifi drejton akuza kundër “Remit”

Aktivisti, Valon Arifi e ka akuzuar ish komandantin Rrustem Mustafa, i njohur me nofkën Remi se ka bërë marrëveshje për përfitime personale me biznesmenë për ndarjen e dekoratave presidenciale.

Ai ka shkruar në Twitter se Remi ka keqpërdor emrin e ish-presidentit Hashim Thaçi, për dhënien e këtyre dekoratave.

“’edhe komandant, edhe me bë keqpërdorime në emër te ish. Presidentit Thaçi, kjo nuk falet.

– Remi, me cilët biznesmen bëre marrëveshje për përfitime personale, dhe u dha dekorata Presidenti ?

Deri kur ?”, ka shkruar ai.