Albin Kurti emëron këta zëvendësministra në tri ministri

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministre dhe një zëvendësministër, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë:
Znj. Daulina Osmani, zëvendësministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit,
Znj. Dafina Gexha- Bunjaku, zëvendësministre e Shëndetësisë,
Z. Kreshnik Ahmeti, zëvendësministër i Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

“Deri më tani, me vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 18 zëvendësministra”, njofton Zyra e Kryeministrit.