Vulin me deklaratë skandaloze: Reçaku është një gënjeshtër e madhe dhe një falsifikim i tmerrshëm

Ministri kontravers dhe propagandues i regjimit në Serbi, Aleksander Vulin ka lëshuar një deklaratë skandaloze duke mohuar gjenocidin e forcave serbe në Reçak. Vulin e ka quajtur masakrën e Reçakut “një gëshnjeshtër të tmerrshme”, pavarësisht fakteve të pakontestueshme dhe konstatimit nga ambasadori William Walker se ajo që kishte ndodhur atje ishte “krim kundër njerëzimit”. “Agresioni … Vazhdoni me leximin e Vulin me deklaratë skandaloze: Reçaku është një gënjeshtër e madhe dhe një falsifikim i tmerrshëm