Ambasadori Kosnett pret në takim admiralin Burke, flasin mbështetjen ndaj FSK-së

Ambasadori Kosnett ka mirëpritur Komandantin e Forcave të përbashkëta, Admiral Burke në Prishtinë.


Ai ka ardhur në Kosovë për të diskutuar për mbështetjen e vazhdueshme të NATO-s e SHBA-së, dhënë KFOR-it, në mënyrë që të rritet bashkëpunimi në mes këtij të fundit dhe organizatave të sigurisë në Kosovë dhe mënyrat se si zhvillojnë kapacitetet e FSK në ruajtjen e paqes dhe në përgjigjen e dhëna për situata emergjente.

Kjo është bërë e ditur përmes faqes zyrtare të Ambasades Amerikane në Kosovë.