Arben Gashi: Albin Kurti nuk është i gatshëm për të qeverisur

Arben Gashi, deputet i LDK-së ka kritikuar ekspozenë eparaqitur nga Albin Kurti para ligjvënëseve.


Ai tha se ekspozeja e Kurtit nuk ishte paraqitja e një programi, po një fjalim dhe konfirmin i asgjëje.

“Në ekspozenë e Kurtit nuk pam asgjë, tentim i qasjes populliste duke përdorur retorikë politike, jo konsistente e aspak parimore. Kur pritet të ofrohet një plan për katër vitet e ardhshme, ju ofroni asgjë. Ju nuk jeni të gatshëm për të qeverisur, do të dëshiroja të shihja sukses e progres, ide e program, potencial qeverisës shpresdhënës”, tha ai, shkruan Reporteri.net.

Gashi më tej tha se Kurti harroi temat siç pohoi ai për të cilat u vranë njerëz në rrugë të Prishtinës, dhe u harrua çfarë dhune u shkaktuar për Ahtisarin. /Reporteri.net/.