Arrestohen dy ish-zyrtarë të lartë të Telekomit

Drejtoria e Krimet Ekonomike dhe Korrupsionit në Policinë e Kosovës ka arrestuar dy ish-drejtorë të telekomit nën dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.


Në media raportohet se bëhet fjalë për ish-zyrtarët Trim Musliu dhe Armend Osaj.

Të njëjtit  raportohet se dyshohen për keqpërdorim të një kontrate të marketingut.

Lidhur me rastin, Reporteri.net ka kontaktuar edhe me Policinë e Kosovës, por të njëjtit nuk kanë kthyer ende ndonjë përgjigje.