Asamblisti i LVV-së në Prishtinë ra pre e një fotografie të rremë, e fshin dhe kërkon falje

Asamblisti i Vetëvendosjes në Kuvendin e Prishtinës, Egzon Azemi ka shpërndarë një fotografi të cilin e ka quajtur “krim”.


Fotografia e shpërndarë paraqet një rrugë në pjesën e vjetër të Prishtinës që “po asfaltohet”.

“Ky KRIM duhet të ndaloj MENJËHERË!

Të mbulosh me asfalt një nga rrugicat më të vjetra të kryeqytetit është krim institucional. Logjika e këtij pushteti komunal po dëshmohet edhe njëherë se është;

Rroftë tenderi, le të zhduket historia”, kishte shkruar Azemi në Facebook.