Bajqinovci: Kosova ka dy parti politike, VV-në dhe ato të udhëhequra nga Thaçi

Deputeti i VV’së, Mefail Bajqinovci, ka bërë një postim në Facebook ku ka shpjeguar se si e sheh ai skenën politike në Kosovë


Ai ka thënë se momentalisht Kosova ka dy parti politike, Lëvizjes Vetëendosjen dhe partitë të udhëhequra nga Hashim Thaçi.

“Në Kosovë tashmë i kemi dy parti politike.Lëvizja Vetëvendosje dhe partitë e vjetra në Kosovē që udhëhiqen nga Hashim Thaçi. Ne besojmë se kjo është arsyeja se pse qytetaret do ta zvogëlojnë nevojen e koalicioneve pas zgjedhjeve sepse ata do ta zgjedhin vetëm një alternative dhe ajo eshte LVV”, ka shkruar Bajqinovci.