Banorët e Dragashit, pa energji elektrike prej orës 17 të së mërkurës

Banorët e komunës së Dragashit po përballen me reduktime të energjisë elektrike.


Që prej orës 17:00 të së mërkurës banorët nuk kanë energji elektrike.

Sigurisht që kjo mungesë po u shkakton telashe dhe banorët shpresojnë se një problem i tillë të zgjidhet sot.