Bekim Jashari: Serbia dhe Rusia e kanë vijë të kuqe për investime në Skenderaj

Kreu i Skenderajt, Bekim Jashari, ndërsa ka folur për gjendjen me investime në komunën që drejton, ku ka treguar se kush janë dy shtetet që e kanë derën mbyllur për të investuar.


“Sa të jam gjallë i kanë dy shtete vijë të kuqe, sot si kryetar edhe nesër në cilësi të Bekimit, e që janë Serbia dhe Rusia, të gjithë të tjerëve ka me ja u shtru tepihun e kuq me investu”, thotë Jashari në intervistën REPORTERI N’KOMUNA.

Ai ka treguar betimin që ka bërë paslufte.

“E kam bërë një betim, Bekim Jashari është betu te vorri i babës të vet, menjëherë paslufte dhe kur jam bërë kryetar komune. Me vetëdije s’ka me ja dhënë mundësinë askujt që me shku te varri i Hamëz Jasharit me i thanë hallall kush je kanë, mozomakeq kënd e ka lanë”, ka thënë Jashari.

/Reporteri.net/.