Berisha i AAK-së në Deçan: Për ndërkombëtarët jemi partner i qëndrueshëm, jo servilë

Anëtari i Kryesisë së AAK-së, Anton Berisha, thotë se aleatët ndërkombëtarë i kanë lënë qeverisë “Haradinaj” të marrë vendime të mëdha, si krijimi i ushtrisë, ruajtjen e territorit, rikthimin e resursve si ‘Trepça”, por jo vetëm.


Ai thotë se duke parë këto vendime, qeveria që do të ndërtohet nga AAK do ndërtohet nga AAK do të jetë partner i qëndrueshëm, e jo partner servile, shkruan Reporteri.net.

Postimi i plotë i Berishës:

Sot, kryetari z. Haradinaj, ka shpalosur vizionin e Aleancës me strukturat e AAK-se ne Deçan.

Theksuam se gjatë kësaj qeverisjeje vepruese, aleatët na kanë lënë hapësirë për vendime të mëdha, siç është ushtria, ruajtja e tërësisë territoriale, rikthimin e resurseve të Kosovës si Trepça dhe ruajtjen e substancës ekonomike.

Ne do të jemi partner i qëndrueshëm, dhe jo partner servilë! /Reporteri.net/.