Burri e bën gruan për spital në Fushë Kosovë

Policia e Kosovës ka arrestuar dje një person në Fushë Kosovë rreth orës 17:30.


Arsyeja e këtij arrestimit, siç njofton Policia në raportin e saj 24-orësh është se i dyshuari ka sulmuar fizikisht gruan e tij.

Viktima ka pranuar trajtim mjekësor, kurse me vendim të prokurorit, palët janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.