Dimal Basha i VV-së: Prokurorët e gjykatësit kosovarë nuk dallojnë me ata të Millosheviqit

Deputeti i Vetëvendosjes, Dimal Basha, përmes një postimi në Facebook ka reaguar ashpër duke thënë se prokurorët dhe gjykatësit kosovarë që qëllimisht punojnë për interesa të individëve dhe sjellin vendime në dëm të vendit, nuk dallojnë hiç nga ata të Milloshëviqit. “Për mu ata prokurorë e gjyqtarë që qëllimisht punojnë për interesa të individëve dhe … Vazhdoni me leximin e Dimal Basha i VV-së: Prokurorët e gjykatësit kosovarë nuk dallojnë me ata të Millosheviqit