Dëshmitari i masakrës ka dhënë në 30 vende dëshmi, thotë se vetëm tri prej tyre u regjistruan

Një burë në moshë nga Pastaselli i Rahovecit, që ka përjetuar masakrën e tmerrshme të masakrës ku viktima kanë qenë edhe fëmijët, ka rrëfyer se si ka dhënë mbi 30 dëshmi lidhur me atë që ka përjetuar në këtë masakër, por se në Prokurori i kanë thënë se ‘vetëm tri i ka të regjistruara”.


Ai tha se është 78 vjeçar dhe si dëshmitar ka dhënë së paku në 30 vende dëshmi.

“Unë jam 78 vjet edhe na veç jemi para fundit të jetës, ashtu që si dëshmitarë kemi dhënë së paku në nja 30 vende dëshmi. Kur ranë në burg tash udhëheqësit e UÇK-së, u interesova edhe kam vetë çka u bo me dëshmitë tona që i kemi dhënë në Prokurori, tha prej tyne s’ka kurgjo. Thash qysh more na i kemi dhanë 30 dëshmi, por më thanë i kemi regjistru vetëm tri dëshmi, s’ka kurgja”, tha ai.