Dhjetë ditë nga tragjedia në Gllogjan, dorasi ende në arrati

Një sulm makabër është kryer para dhjetë ditësh ndaj një autobusi që po transportonte nxënës nga Gjakova për në Deçan. Dy nxënës dhe shoferi i autobusit mbetën të vrarë. Dhjetë ditë pas kësaj tragjedie, nuk ka asnjë të arrestuar Për organet e rendit dorasi edhe pas dhjetë ditësh është ende i panjohur. Ministri i Punëve … Vazhdoni me leximin e Dhjetë ditë nga tragjedia në Gllogjan, dorasi ende në arrati