Dikush “i heqi kabllot nga rryma”, fjalimi i Vuçiqit u ndërpre gjatë një transmetimi televiziv

Gjatë një transmetimi televiziv ku po fliste presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka pasur një ndërprerje të shkurtër të sinjalit televiziv. Dhe siç thekson RTS, ndërprerja është shkaktuar nga një person i paidentifikuar, me tërheqjen e qëllimshme të kabllove nga rryma nga automjetet për transmetim satelitor, shkruajnë mediat e huaja. Për këtë “RTS u ka … Vazhdoni me leximin e Dikush “i heqi kabllot nga rryma”, fjalimi i Vuçiqit u ndërpre gjatë një transmetimi televiziv