Dodik nuk e përballon dot që flamuri i Kosovës të valëvitet para syve të tij, largohet nga ceremonia

Anëtari i presidencës së Bosnje dhe Hercegovinës dhe njëkohësisht president i ‘Republika Srpska’ në Bosnjë Milorad Dodik, ka lëshuar ceremoninë e lojërave olimpike që po mbahen në Minsk, kur kanë parakaluar sportistët e Republikës së Kosovës.


Ai mbrëmë nuk ka arritur të durojë kur para tij po parakalonin ekipi olimpik i Kosovës me flamujt e Republikës së Kosovë, në hapjen e garave olimpike evropiane në Minsk të Bjellorusisë ka lëshuar ceremoninë.

Para kësaj, Dodik ka përshëndetur të gjitha vendet e tjera në parakalimin e tyre e sidomos ata të Bosnjes dhe të Serbisë, shkruan pink.tv.

Dodik vazhdimisht potencon se nuk e njeh shtetin e Kosovës.