“Dulla” bëhet shef i Task-Forcës kundër drogës

Numrit të madh të anëtarëve të kabinetit qeveritar të udhëhequr nga kryeministri, Ramush Haradinaj këtë javë i është shtuar edhe një  pozitë e re.


Në mbledhjen e Qeverisë është formuar task forca për luftimin e drogave në shkolla, si dhe fillimi i fushatës kundër këtij fenomeni.

Shefi i Task Forcës është emëruar, Avdullah Hasani ndërsa zëvendës shef për çështje operacionale është emëruar Drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Çalaj.

Avdullah Hasani ishte emëruar koordinator Nacional për Gjeneratën e Re.

Vendimi për fillimin e fushatës kundër përdorimit të narkotikëve dhe formimi i Task Forcës kundër narkotikëve dhe sigurisë në shkolla, ka marrë aprovimin e kabinetit qeveritar.

Sipas kryeministrit Ramush Haradinaj qëllimi i formimit të Task Forcës është parandalimi, luftimi dhe largimi i drogës nga institucionet shkollore.