Ekskluzive: Kthehen në Kosovë disa gra dhe fëmijë të xhihadistëve të vrarë në Siri

Një grup gra dhe fëmijësh kosovarë të nxjerrë nga kampet e xhihadistëve në Siri, pritet të kthehen pas pak minutash në Kosovë. Gazeta Online “Reporteri.net”, ka mësuar se këta familjarë të ish-pjesëtarëve kosovarë të ISIS-it, të vrarë gjatë luftimeve, që për muaj të tërë janë mbajtur në kampe lufte në Siri, pritet që të sjellën … Vazhdoni me leximin e Ekskluzive: Kthehen në Kosovë disa gra dhe fëmijë të xhihadistëve të vrarë në Siri