Familjarët dalin në vendin e ngjarjes ku vdiq punëtori 55-vjeçar

Pas vdekjes tragjike të punëtorit, i cili raportohet të ketë rënë nga kati i parë, në katër kate nën nivelin e tokës, në vendin e ngjarjes kanë dalë edhe familjarët e tij.


Në foto ata shihen të pikëlluar dhe duke ngushëlluar njëri-tjetrin.

Vdekjen e këtij punëtori 55-vjeçar, sipas Policisë së Kosovës e kanë konstatuar edhe ekipi mjekësor.

I ndjeri, raportohet të jetë punëtor i kompanisë ndërtimore.